moorethanthis.blogg.se

16 år tjej, en helt vanlig tonåring i sina värsta år. Beslutsångest, prestationsångest, att passa in. Idealen tar över helt enkelt. Världen håller på att gå under, trots det försöker jag att hålla mig uppe. Följ mig i min blogg, där jag kommer skriva om allt som rör min vardag. Enjoy.

måste byta blogg.

Kategori: Allmänt

så återgår till min gamla som är 10000 gånger skönare. Kika in där, ska försöka min på ett inlägg varannan dag i alla fall. 
 
 
www.aannamaja.blogg.se

kan man kalla det depptext.

Kategori: Allmänt

bloggar bara för att blogga. För att skriva av mig, för att inte behöva tänka. Dagen började bra, sov med victoria i lägenheten, kom till skolan, såg de jag minst vill se och tänka på. Den tanken ville inte försvinna så jag hängde inte alls med på lektionerna i början. Ja, jag har också känslor när de kommer till vissa saker. Typ som de där. Hade lunchrast och umgicks med trevliga människor, började glömma. De är faktiskt den bästa känsla, att bara glöma. Insåg att min bästa vän i princip hatar mig senare på dagen, ville dö. Döda mig själv för att jag är ett svin. För att jag är lättlurad. Förlåt My. Förlåt Emmy. Förlåt alla. Jag vill vara pefekt men kan tyvärr inte vara det. Åkte hem efter skolan, var med min familj, jag tycker om dem väldigt mycket. Blev glad över ett litet medelande, jag älskar roden. Jag älskar att man får upp ögonen för nytt folk, nu ska jag sluta vara deppig. Se framåt. Ska bara avsluta med att jag saknar dig, Frida. Glöm inte att jag alltid kommer se dig som min bästa vän. Du är en ängel. 

vi är rastlösa änglar

Kategori: Allmänt

glöm aldrig att jag älskar dig. 

livet rullar på, som en bergodalbana. Upp och ner, idag är i alla fall en bra dag. Jag föröker se allt från en positiva sidan. I kväll ska vi äta paj, & imorgon ska jag klippa mig och färga håret för första gången på 1 år. Fräsch tjej. Nu ska jag plugga, älskade ekonomi. ♥